Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Albertirsa

2730 Albertirsa

27.9 M Ft

372 e Ft /m2

  • Lakóterület:

    75 m2

  • Szobák száma:

    4

  • Telekterület:

    1081 m2

Eladó családi ház Albertirsa
1 / 3
  • Eladó családi ház Albertirsa
  • Eladó családi ház Albertirsa
  • Eladó családi ház Albertirsa
Közvetítői azonosító: HZ050134-4416796
Azonosító: 521122

Paraméterek:

  • könnyűszerkezetes ház
  • felújítandó
  • gáz cirkó fűtés

Leírás:

Eladásra kínálunk Albertirsán egy 75 m2 hasznos alapterületű, önálló családi házat 1081 m2-es önálló telken!Az ingatlan per, teher és igénymentes, azonnal birtokbavehető.Az épület 2013-ban beton alapra, acélvázas könnyűszerkezetből épült, zsindelyhéjazatos tetővel.Fehér műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, a homlokzat és a födém is hőszigetelt.Helyiségeket tekintve kialakításra került 3 db szoba, amerikai-konyhás nappali, fürdő WC-vel külön WC és közlekedő.A telek 1081 m2, rendezett, sík, körbekerített.Az épület szerkezetileg jó állapotú, kis ráfordítással rövid időn belül költözhetővé varázsolható.Sétatávolságon belül is elérhető bevásárlási lehetőség, háziorvosi rendelő, óvoda, iskola, játszótér stb.Albertirsa központja autóval 5 perc alatt elérhető, ahol egészségügyi intézmények, oktatási intézmények, posta, vasútállomás stb. megtalálható.Ha felkeltettem érdeklődését és szeretné megnézni, NE TÉTOVÁZZON, HÍVJON AZONNAL! Hétvégén is várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ050134

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Varga Tamás

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]